Gurktzatziki i all ära, inte mycket som slår det till ett gott bröd eller kanske till grillat. Detta är en, enligt min åsikt, inte en så dum motståndare som passar utmärkt till grillat kött eller fisk av något slag
Ja, det blev ju som sagt grillat i måndags och vi gjorde bl a den här som sås till. Fräscht och gott. 4 port1 äpple1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja2 dl turkisk yoghurtsalt och pepparRiv äpplet grovt
Ingredienser Portioner. 4 900 g mjölig potatis 1/2 dl ströbröd 1 dl mjölk 500 g nötfärs 2 ägg 2 msk fransk senap salt och peppar Tzatziki 1 grönt äpple 1 msk riven pepparrot 2 dl matyoghurt (10 %) salt och peppar 125 g medelhavsmix (salladsblandning) Lägg till i inköpslistan
1. Gnugga potatisarna rena och halvera dem. Skala och skär rödbetor till kvartar. Ha ner potatis och rödbetor i en ugnsform, spraya med smör och krydda