Ja, det blev ju som sagt grillat i måndags och vi gjorde bl a den här som sås till. Fräscht och gott. 4 port1 äpple1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja2 dl turkisk yoghurtsalt och pepparRiv äpplet grovt
Riv äpplet grovt, skala vitlöksklyftan pressa, blanda äpple vitlök och persilja med yoghurt, smaksätt med salt och peppar 1 äpple, 1 vitlöksklyfta, 2msk hackad persilja, 2dl matlagningsyoghurt, salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 900 g mjölig potatis 1/2 dl ströbröd 1 dl mjölk 500 g nötfärs 2 ägg 2 msk fransk senap salt och peppar Tzatziki 1 grönt äpple 1 msk riven pepparrot 2 dl matyoghurt (10 %) salt och peppar 125 g medelhavsmix (salladsblandning) Lägg till i inköpslistan
Äppeltzatziki. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj och skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor. Lägg potatisskivorna på en ugnsplåt och tillsätt olja och salt efter smak
Äppeltzatziki. Äppeltzatziki. Denna förrätt kan förberedas i god tid. Om man vill kan man lägga lite ruccolapesto i varje laxskiva och rulla ihop den och servera laxskivan med en klick äppeltzatziki på varje tallrik
Äppeltzatziki. 1. Gnugga potatisarna rena och halvera dem. Skala och skär rödbetor till kvartar. Ha ner potatis och rödbetor i en ugnsform, spraya med smör och krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.