Vispa i hop äggen med grädden, smaka av med salt och peppar, häll äggstanningen i formen. Jag skippade löken och använde okokt potatis och serverade med skirat smör, fantastiskt gott
Vispa ägg och gräddmjölk till en jämn äggstanning och smaksätt med salt och peppar. Skala och skiva silverlöken tunt och fräs den mjuk i lite smör, sätt åt sidan att svalna
Tillsammans med rökt lax och en gräddig äggstanning blev den här puddingen riktigt läcker. Smöra en ugnsfast form och lägg ett lager av blomkålsmoset i botten
Mixa under tiden samtliga ingredienser till äggstanningen i matberedaren. Jag har provat receptet innan och tänkte nu att det borde bli ännu godare om man använder brynt smör i degen istället för ”vanligt” smör, och ja, det är bara att konstatera att även här blev det bättre med brynt smör
Vi använde en smörkniv för att jämna till. 50 g osaltat smör. Fyll med valfri fyllning och rör ihop en äggstanning på fyra ägg och 2 dl grädde samt lite salt och peppar. Grädda i 175 grader i 35-40 minuter tills äggstanningen är fast. 50 g osaltat smör. 35-40 minuter tills äggstanningen är fast