Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Blanda i en skålmed resterande ingredienser. Det är mycket lättare att hålla koll på temperaturen i köttet då och det finns inget så tråkigt som torrt lamm
Krämiga potatissallader tar jag mig rätten att förhålla mig mycket skeptisk till. Denna kylväska var sprängfull av kylklampar och makrillfiléer, såväl färska sådana som rökta
Ställ rullarna på högkant och toppa med en klick löjrom och några gräslöksstrån. Smaka av med peppar. Använde mig bara av riven cheddarost, tog stenbitsrom i stället för löjrom och fryst gräslök i stället för färsk
Så där ja, då hoppas vi att vi lyckats locka någon av er till att testa rökt torsk, kanske till ochmed att röka den själv eller i alla fall investera i en röklåda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.