Äggstanning getost recept

Svartkålspaj med getost och valnötter

Svartkålspaj med getost och valnötter

Ta ut pajen och fyll den med grönsakerna och sedan slå på äggstanningen, smula över getost, krossa valnötterna i handen och smula över
Spenatpaj med getost

Spenatpaj med getost

8 Pajdeg 8 dl vetemjöl 300 g margarin eller smör 1 dl kallt vatten Fyllning 800 g bladspenat 3 vitlöksklyftor 20 marinerade soltorkade tomater 400 g getost 1 burk oliver (à 500 g) Äggstanning 8 ägg 8 dl mjölk 2 tsk salt 2 krm malen svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Paj med getost och valnötter

Paj med getost och valnötter

Söndagens lunch blev en paj med valnötter i pajskalet och med getost, soltorkade tomater och timjan i fyllningen
Minipajer med tapenade, getost och tomat

Minipajer med tapenade, getost och tomat

Fördela tapenade och getost i formarna. 125 g getost. Ställ formarna på en plåt. Äggstanning. Vispa ihop ägg, grädde, timjan, salt och peppar och fördela i formarna
Rödbetspaj med getost & valnötter

Rödbetspaj med getost & valnötter

Funkar med antingen getost eller fetaost. RÖDBETSPAJ MED GETOST & VALNÖTTER. 100 g getost eller fetaost. Häll äggstanningen i pajformen, toppa med valnötter och grädda pajen mitt i ugnen ca 20 minuter, tills äggstanningen stelnat och fått fin färg. 100 g getost eller fetaost
Paj med Karamelliserad Lök och Getost

Paj med Karamelliserad Lök och Getost

Häll över äggstanningen. Så därför tänkte jag passa på att ge lite inspiration idag i form av en jättegod paj med karamelliserad lök och getost
Paj med getost

Paj med getost

Lägg getost, tomater och oliver i pajskalet. getost (riven). Vispa ihop grädde, mjölk, ägg och timjan, slå äggstanningen i formen och grädda i 200° i cirka 30 minuter
Brysselkålspaj med getost

Brysselkålspaj med getost

150 g getost. Pajdeg. Arbeta ihop siktat mjöl, salt och kallt smör till en smulig massa, gärna i matberedaren
Brysselkålspaj med getost

Brysselkålspaj med getost

150 g getost. Pajdeg. Arbeta ihop siktat mjöl, salt och kallt smör till en smulig massa, gärna i matberedaren