Knäck äggen i en bunke. Gör en virvel i vattnet och lägg i äggen. Ättikan gör att äggen drar ihop sig. Ta upp äggen med hålslev och låt rinna av på hushållspapper
Värm en stekpanna på medelvärme och lägg i kantarellerna i torr panna. Vispa upp äggen och tillsätt 3 dl vispgrädde, 1 tsk salt och pressa i vitlöksklyftorna. Fräs 50 g smör i en kastrull och lägg i det vita av purjolöken, pudra över 3 msk vetemjöl, rör om. 6 ägg
Tillsätt ägget och vattnet och arbeta samman tills degen precis går ihop. Royalesmet. 1 ägg. 3 ägg. Vispa samman alla ingredienser till royalesmeten med riven mandelmassa och fyll det ogräddade pajskalet till 2/3. 1 ägg ½ msk kallt vatten. 3 ägg 2 dl kesella 10%
Lägg gelatinet i kallt vatten. Krama ur gelatinet och rör ner i äggsmeten, rör tills gelatinet smält. Blanda ihop den rena grädden med äggsmeten och ställ kallt
Helt klart värt pengarna då bara frukostbuffén i restaurangen, (som vi också hade möjlighet att äta i), kostade mer per dag än vad vi betalade i pristillägg för vårt rum i jämförelse med ett standardrum
Den vackra påskkollektionen från danska porslinvarumärket Royal Copenhagen kommer ut i butikerna också så att vi kan pynta påskriset med vackra små ägg och ställa fram påskgodiset vackert på bordet
Stansa ut kakor och lägg på en bakpappersklädd plåt. 11 st ägg. 13 st äggvita från 3 ägg. 1Tillsätt ägget och rör om väl. 1Vispa äggvitan försiktigt. 1När konturerna har stelnat , lägg en klick av den mer följsamma kristyren på kakan och bred ut den med hjälp av en liten palett eller kniv/sked