Ädelostpaj recept

14 Spara
Ädelostpaj

Ädelostpaj

Till den klassiska franska pajdegen. Vill man absolut göra en magrare paj kan en del av smöret bytas ut mot kesella, men bäst resultat blir det med det gamla hederliga smöret i pajdegen
8 Spara
Ädelostpaj

Ädelostpaj

Ädelostpaj. 8 december 2015 @ 14. 58. Ädelostpaj, ett enkelt sätt få smak av både pepparkaka och ädelost. Fin att servera på glöggkvällen el på julbordet
0 Spara
midsommar 2016.

midsommar 2016.

Har dessutom hårtips, matlagning, listor och andra grejer jag planerat skriva om, som jag vill varva dessa "det här gjorde jag denna dag"-inläggen med för att få en polichinellig variation på inläggen, men i den takten skulle ju detta midsommarinlägg publicerats om typ två veckor
0 Spara
Upptakt till julen!

Upptakt till julen!

Jag vet inte hur det fungerar för er, men jag vill helst att hela december ska vara präglad av julen, där det sakta byggs upp mot höjdpunkten, julbordet
10 Spara
Ädelostpaj

Ädelostpaj

Redan sista dagen på helgen, det hade gärna fått vara helg någon dag till. Imorgon är det lucia och det kommer bli en stressig dag med tre luciafirande barn på olika ställen
1 Spara
Ädelostpaj

Ädelostpaj

Recept. Sofie Håkansson1. sön, 2013-07-28 22. 55. 60min. (0). Vispa creme fraîchen så den blir lös och fortsätt sedan vispa tills den tjocknar igen ,tillsätt äggen och scarpepparn
0 Spara
ädelostpaj

ädelostpaj

Recept. Camilla Mellquist. fre, 2013-08-09 15. 21. 30min. (1). Blanda mjöl, vatten och smör till en deg som du klämmer ut i pajform och förgräddar 175 grader ca 7 min
2 Spara
Broccoli & ädelostpaj med pinjenötter!

Broccoli & ädelostpaj med pinjenötter!

2,5 dl havregrädde250 gr broccoli1 msk osötad dijon senap1/2 tsk saltSvartpeppar3 ägg1 dl riven ost (fårost)PinjenötterSmörj en pajform med mjölkfritt margarin, koka broccolin i 3 min i saltat vatten, lägg broccolin i formen och strö Roquefort osten över, koka upp grädden och smaksätt med senap, himalayasalt och svartpeppar, rör ner den rivna osten så den smälter i såsen. Låt såsen svalna lite och rör ner ett ägg i taget och häll smeten över broccolin och strö lite mer av Roquefortosten och pinjenötterna över grädda i ca 30 min på 200 graderEnjoy. 250 gr broccoli
2 Spara
Pajbuffé

Pajbuffé

Helgen 7-9e december var jag hemma hos mamma och pappa i Väster Götland och firade min 20-årsdag. Jag fick massa fina och roliga baktillbehör som jag ska blogga om i nästa inlägg
Sökförslag och sidor