Här är en nyttigare variant på julgodis. Detta receptet är superenkelt & är väldans gott. Jag är inte mycket för russin men här använde jag mig av sultanrussin som är lite sötare än vanliga & på något konstigt vis känner man inte russinsmaken
I går gjorde jag paj till middag och jag ville prova ett nytt recept med bovetemjöl. Så jag googlade runt lite tills jag hittade ett på Zarah Öbergs hemsida Bovete är en ört, lättsmält och rik på mineraler, och ett trevligt alternativ till vete
Raw food är här för att stanna. Wow, har just spanat in schemat för alla aktiviteter och seminarier under Allt för hälsa mässan och det finns en hel del inom råkost
Jag har själv överväxt av Candida. Under några år höll jag på att bli tokig på grund av min mage-IBS och återkommande svampinfektioner, klåda, astma, nässelutslag med mera
Zarah Öberg förklarar oerhört bra om vetets förändring och påverkan på vår hälsa på Zarahssida. Vetemjöl har ingått i vår kost i många tusentals år, och bröd har många gånger varit vår baskost
Skala, kärna ur och skär äpplena i ½ cm stora tärningar. Lägg dem i en kastrull och häll på vatten. Låt koka ihop 10-15 minuter under lock, utan att kompotten får färg
 Jaha, ett helt dygn gick utan att grillen blev tänd, mer klarade vi visst inte. Tack Zarah för tipset om kycklingspett och yoghurtsås, det har vi faktiskt inte grillat en enda gång i sommar så de fick de bli igårkväll med en god sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.