) Och vi testar gärna nya rätter om det kan vara till hjälp för någon där ute - så snälla är vi. Håkan fick för sej att dela filén ungefär som man gör när man gör en så kallad porchetta och sedan fylla den med godsaker
-) Jag bytte ut ca 1/3 av potatisen mot fryst broccoli och blomkål. byt ut en del mot grönsaker)2 msk smör2 äggulor1 tsk salt½ krm svartpeppar4 msk vetemjöl4 dl fisk- eller grönsaksbuljong/fond2 msk smör2 äggulor1 dl vispgrädde1 msk citronsaftsalt & vitpepparKrydda fisken med salt och peppar
Hej på er lchf-vänner. Ni får läsa om dessa senare i veckan men först tänkte jag skriva om dagens middag som också det är grillat såklart, fullproppad kyckling grillad på grillplanka i en grill fylld av rödspånsrök
10-årsjubileum. Idag är det precis 10 år sen jag startade den här bloggen efter en 3-timmars bloggkurs. 1-2 tsk chiliflingor. Vill du träffa mig och kanske köpa en kokbok så finns jag på Ecocaféet i Östersund lördag den 15 juni mellan 11-16. 3-timmars bloggkurs
Det handlar om Finnstigen, det fantastiska kulturmuseet som ligger i Bredsjö, norr om Grythyttan, och det handlar om det stora 30-årsjubileet den 30 juni. I år fyller alltså Föreningen Finnstigen 30 år, och datum för firandet är den 30 juni
Repetera tills du får ca 8- 10 järpar. Jag gjorde järparna på älgfärs, men det borde passa lika bra med vilken god färs som helst du har i frysen vildsvinsfärs, rådjursfärs, lammfärs eller blandfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.