Hon brukar servera den med en stor skål aioli bredvid – vilket höjer smaken ytterligare. Gör gärna en aioli (majjo som är smaksatt med vitlök) och servera till soppan
Vispa smöret med elvisp och blanda i saffran och vanilj. December och saffran hör ihop på något sätt. Jag älskar saffran, och lussebullar var en storfavorit hos mig för ett antal år sedan
Det fina med den här är att den passar lika bra till frukost som till dessert. Vispa upp grädden i en skål för sig och tillsätt sedan kesoblandningen, riven bittermandel, vaniljpulver och saffran
Till middag idag lagade jag en fiskgryta med hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
lchf,. Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. 10 medelstora ägg. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.