Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. Lägg potatisarna på en plåt. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Häll av vattnet och låt potatisen ånga av en stund. Smakrik, supergod och går att förbereda. Det har jag, men mer om det senare för nu tänkte jag först ge er detta kanongoda recept på potatis
Skala potatisenoch skär i jämnstora klyftor. Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Solrosfrna blir sådär härligt rostade och saltade och passar såå fint till potatisen. Ringla över rikligt med olivolja, strö över solrosfrön och sedan flingsalt efter smak
För potatisen ska behålla skalet och därmed alla nyttigheter. Har sett recept och varianter på detta lite här och var, så det är inte bara jag som går igång
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.