Sjukt förtjust i pulled-rätterna och jag tror inte att jag är ensam. Lättare än så blir det inte. Jag marinerademindirekti den lergrytan som skulle ini ugnen
Hallojsan, hur är det med alla små fina påskgubbar och kärringar därute, har ni det bra. Denna gubben och kärringen har det bara bra, vi har passat på att njuta riktigt av denna härliga påskdag som bjudit på fintsoligt vårväder, fågelsång och droppandet av snö som sakta smälter bort av stolens strålar
Arbeta ihop och klä en standardstor bakform med degen. Blanda ihop. Häll i formen. Låt stelna ordentligt. Ser ni hur den norrländska kvällssolen lyser på den gula ananaskakan
Jag har lite dubbla känslor för det här med att äta pumpor. Å ena sidan älskar jag hur de ser ut, formen, färgen, de vackra mönstren och skiftningarnai skalet och fruktköttet iolika orangea nyanser
Jag älskar att kombinera frukt/sylt med ost, alla vet ju att det är en himmelsk kombo. Fick besök av Taikuri en kväll och bestämde mig för att laga snabbispastejer, de var kanske de bästa snabbisarna jag varit med om
Så testade jag nytt bröd igen. Det var egentligen redan i lördags när vi hade grillkväll och jag ville ha vitlöksbröd, men det brödet tog slut i ett huj så det var dags att baka nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.