Äkta hälften envisas alltid med att köpa hem djupfrysta, wokade grönsaker men jag tycker det blir så mycket fräschare och godare att själv skala och skiva grönsakerna
I medkycklingbitarnaoch stek dem färdiga. ÄggnudlarKycklingfiléPaprikaMorötterBroccoliBambuskottMinimajsCashewnötterSoyaSweet hot chili sauceOyster sauceRapsoljaGör så här
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Kycklingspettochwokade grönsaker mednudlarKycklingspetten. Som vanligt när vi jobbar medkyckling i hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inte blir magsjuk pga eventuella campylobacter
Jag serverade jasminris till men nudlar är säkert också gott. Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök
Lätt och god mat. 4 kycklingfiléer som steks med salt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer s
Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.