Wholegrain Oat Bread
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3,5 dl vatten
  • 1 tsk torrjäst
  • 1,5 tsk salt
  • 3 dl havremjöl
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl fullkornsmjöl
  • 1 msk dadelsirap
  • 60 minuter Täck skålen med plast och ställ i kylskåpet 12-18 h Ta degen från kylskåpet och forma till en boll. Låt jäsa i 60 minuter Ställ en lergryta med lock i ugnen och värm ugnen till 225 C Ta ut lergrytan, försiktigt för den är het. Lägg brödet i grytan. Lägg på locket och grädda i 30 minuter Ta sedan bort locket och grädda i ytterligare
  • 3.5 dl water
  • 1 tsp dry yeast
  • 1.5 tsp salt
  • 3 dl
  • oat flour
  • 2 dl
  • 2 dl
  • 15 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.