Blanda ansjovis- och ägghacket med löken och resten av ingredienserna. Bred smör påkavringen. Lägg ett salladsblad och en klick gubbröra på varje trekant
Löjrommed klassiska tillbehör påpotatisplättarLöjrom och potatis passar oerhört bra ihop. Om du har en spritspåse, lägg smeten i den och spritsa eller klicka ut smeten i ett varmt plättjärn med smör
Lägg därefter ner löken, vitlöken och smöret och stek påmedelvärme tills den blivit krispig. Återfyll skalen med jordärtskockscremen, den stekta svampen och löjrom
Kavringen var slut på affären så jag snodde ihop en egen lite snabbt nu på morgonen, den ska helst "vila" en dag i formen så vi får se om det går att äta den ikväll eller om vi spar den till imorgon
Värm bara upp den, smula rostad prosciutto över och toppa med en rejäl klick löjrom. Under tiden blomkålen kokar steker du schalottenlöken i rikligt med smör så den nästan blir smörkokt
700 g filmjölk 300 g mörk sirap 100 g surdegsstart (av vete, mata upp surdegen med dagen innan så den är aktiv och bubblig) 2 tsk brödkrydda, finmalen (anis, fänkålsfrö, kummin) 250 g vetemjöl 450 g kornmjöl, finmalet 15 g salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.