Recept på Kavring
Niehoff
Niehoff
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri Kavring
  • 600 gram filmjölk eller youghurt
  • 200 gram mörk sirap
  • 1 tsk bikarbonat
  • 30 gram nyponskalsmjöl
  • 50 gram mandelmjöl
  • 250 gram bovetemjöl
  • 20 gram fiberhusk
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk malen kryddnejlika
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk malen pomerans
  • 2 msk torkade tranbär
  • Blanda ihop alla ingredienser väl och häll ner i smörad/bröad brödform.
  • Strö över lite Bovetemjöl och grädda längst ner i ugnen i 180 grader, 45-50 min Receptet kommer från Hälsans Kök.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.