Bred ut ett tunt lager wasabimajonnäs och fördela ¼ av grönsakerna och laxen ovanpå. 1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet, blanda i risvinägern, låt svalna
Wasabimajonnäs. Wasabimajonnäs. Servera med wasabimajonnäsen och ett gott bröd. Det här är en enkel, snabb och god laxrätt som med fördel äts med ett nybakat bröd och ett glas vitt vin till
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
Wasabimajonnäs. Färsk lax är ju så nyttigt och dessutom otroligt gott. Häromdagen när jag fick hem en ny soja från Kökets Box testade jag fram en ny variant med asiatisk touch som fick högsta poäng här hemma
Servera gärna med en wasabimajonnäs och en sallad. Wasabimajonnäs (4 pers) 3-4 tsk wasabi (beroende på hur stark den är) 1 dl majonnäs 2 dl creame fraiche salt och peppar Smaklig måltid
Ett tips på ett väldigt smarrigt tillbehör till fisk och då framförallt rökt lax är vad vi bjuder på här idag, det är en wasabimajonnäs eller wasabiaioli om du hellre vill kalla den det
Wasabimajonnäs. Servera den sojabakade laxen med grönsaksris och wasabimajonnäs. "Jag gillar råa grönsaker och vänder därför ner grönsakerna i det varma riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.