Blanda senap och grädde, häll över ingredienserna. Lägg upp dem på en tallrik. Rör om, koka upp och sjud cirka 5 minuter tills köttskivorna är färdiglagade
Putsa köttet och kryddaruntom. Rullaut smördegen. Vik upp degen runt köttet. pensla med uppvispat ägg. Baka i 225 grader i 20 minuter 600 g fläskfile. 1 rulle smördeg 250 g
Linda baconskivor runt om och krydda med salt och peppar. Putsa köttet och skär en längsgående skåra. Strimla purjolöken och blanda i tillsammans med ingefära
Krydda med salt och peppar och bryn på båda sidor i smör. Putsa köttet och skär i skivor. 11 st gul lök. 1600 g fläskfilé salt och peppar 1 msk smör eller margarin 1 st gul lök 1 st äpple 3 st enbär 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 dl crème fraîche 1 msk dijonsenap 2 msk viltfond 1. 1Dela, kärna ur och tärna äpplet och lägg ner i pannan tillsammans med enbär, grädde, vatten, crème fraiche, senap och fond. Koka ihop i 10 minuter. Koka i 3 minuter
Reducera vattnet, vinägern och kryddorna till hälften. Vispa ned äggulorna tills det blir ett fast skum och häll försiktigt ned smöret samtidigt som du vispar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.