Blanda alla ingredienser i en kastrull och sjud såsen ca 20 min, red med mjöl och vatten. 500 g fläskfilé. 500 g oxfilé. 500 g fläskfilé 500 g oxfilé Smör till stekning Flingsalt nymald svartpeppar
En bit av den här kladdkakan och några avsnitt av One Tree Hill fick göra mig sällskap i soffan i helgen när jag kände mig som mest hängig av förkylningen
Lagom till första advent bakade jag och Amanda den här goda kladdkakan, som varit med mig länge. Gröp ur en halv vaniljstång och lägg i en av bunkarna med äggblandning
Blanda vetemjöl, kakao, socker och bakpulver i en bunke. Blanda ner äggvitorna med det andra. Låt blandningen kallna men inte i kyl, då blir den för hård
Fläskfiléblackandwhite för moi. Inte är vi så svårövertalade inte, trots kylen full med rester från fredagsfesten tackade vi inte nej när vi fick frågan om att äta mat på stan
Smaka av du skall känna den mandellika smaken av vitlöken i fin balans med apelsinsmaken prova dig fram med resten av apelsinjuicen tills du hittar en balans du tycker om
det har varit ett lärorik och givande år, jag har lärt mig mycket och kommer att fortsätta göra. Helt otroligt, ett år har redan gått sedan jag bakade min första tårta
Efter lite surfande på olika recept på Boeuf Bourgignon, så fastnade jag för ett recept, i det stora hela använde jag dom ingredienserna som receptet angav, men tog bort en del vin och ersatte det med vatten, och så hoppade jag över lite kryddor som jag tycker är sådär (tex lagerblad, vill ju inte göra en kallops)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.