När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Vi har haft otroligt tur med vädret. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Blanda ner senap, avocado, tomater och olja efter behag. Vi passar på att frossa, för det är sjukt mycket godare med färsk majs än fryst eller konserverad
Blanda ihop grädden, soltorkadetomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
Denna kyckling rätt gjorde jag i helgen och den blev fantastisk god med smaker från tomaterna, vb osten och pasta som jag och hälften äter ack så väldigt sällan
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmedsoltorkadetomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar. riven ostblandning (cheddar, parmesan, mozarella, lite ädelost eller andra ostrester)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.