För nån vecka sen så gjorde jag ordning denna kycklingrättmed mozarella ochsoltorkadetomater. Pressa ner vitlöksklyftor och låt det fräsa tillsammans medsoltorkadetomater
Sila av pastan och blanda medkycklingen. Servera kycklingpastan tillsammans med gurksallad. Finhacka de soltorkadetomaternaoch tillsätt i pannan tillsammans med creme fraiche och vatten
Servera med pasta och kanske en nypa riven ost ovanpå. Det blev lite lördagsmys med en smakrik kycklingrätt som trots sin enkelhet känns lyxig på något vis
Fyll kycklingenmedostochtomater. Mjuk och tillgivet drickvänlig smak med diskret ton av vanilj, kakao ochrostade fat i lätt men ändå välmatad modern veronestil
Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera medtomateroch oliver. Lägg upp att på ett fat, börja med sallad, sen potatis, rödlök och sparris
600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. - Läs hela inlägget här 600 g kycklingfile. 3 msk koncentrerad kycklingfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.