Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
2 tsk garam masala 1 tsk spiskummin 1 tsk chili-eller paprikapulver 0,5 tsk gurkmeja 0,5 tsk korianderkrydda Salt & peppar Garnering. Häll över krossad tomat, vatten och låt såsen puttra under lock i 15-20 min. Inlägget Kyckling jalfrezi- Middag på 30 min dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Tillsätt vitlök och lök och stek i 3-4 minuter. Koka upp och låt sjuda på låg värme i 45-50 minuter eller tills kycklingen är kokt hela vägen igenom. 200 g svamp (ca 10-15 champinjoner), kvartade. 1 msk olivolja 4 kycklinglårklubbor 15 g smör 150 g bacon eller pancetta, skuren i bitar 2 klyftor vitlök, hackade 1 stor lök, hackad 200 g svamp (ca 10-15 champinjoner), kvartade 2 kvistar färsk timjan 4,5 dl vitt vin 2,5 dl grädde färsk bladpersilja, hackad salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.