Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Inte trodde jag att det skulle vara så enkelt att få till en sådan här drömmåltid. Det blev den godaste lammbog jag ätit, att det dessutom är så lättlagat gjorde inget alls
Servings. 4. Cook Time. 60 Min. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. 45 Min. Pasta Vongole. 20 Min. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
På vårt lokala ICA vräkte de ut benfri kotlettrad (eller ”fläskytterfilé” som någon kreativ marknadsförare döpt om den till) med kort datum för en spottstyver
I helgen hade vi besök av lite släkt/vänner från andra sidan åsen. Då de gillar och är både intresserade och nyfikna på mat så är det ju lite kul att testa något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.