Eller tortilla om du vill eftersom det är lite spanskinspirerat medpotatis i. Stek sedan potatisen i baconfettet (eller i en klick smör - eller både och) så att den får lite färg
Om du vill äta tomater till som såsigt tillbehör så olivoljar du och saltar dem lite grand innan du ställer in dem på ett fat i ugnen medpotatisen de sista tio minuterna ungefär
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Under tiden värmer du upp en större stekpanna med rikligt av olja, lägg i potatisoch morötter som du vänder försiktigt ofta tills det är mjukt, smaka av med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.