Gnid in lammracksenmed kryddblandningen. Denna gång tog vi mynta, oregano och timjan. Riven Citron. ) Väl på väg till matbutiken så hittade jag papper och penna i bilen och rotade fram ett recept på lamm från recept
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Lamm är väldigt gott kött, ochlammracks är lite extra festligt tycker jag. Jag kryddar dem gärna medcitron, örter och vitlök som blandas med salt och peppar i olivolja
Skär sedan itu citronenoch pressa citronenmed en hand under som fångar upp kärnorna. Nu silade jag både den äppelblandningen som är "ren" och den som blivit mixad medmynta
/ Mixa allt och smaka av med salt och peppar. 1 plant of fresh mint / 1 kruka färsk mynta. 1/3 lemon, zest and juice / 1/3 citron, saft och skal. / 1 kruka färsk mynta. / 1/3 citron
Blanda citronskaloch -saft, myntaoch rosmarin och fyll steken med det. Blanda mjöl och lagalätt och rör ner det i såsen tillsammans med balsamico och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.