Det här en god och enkel vardagsrätt som sköter sig själv i ugnen. Saftig med bra stingi smakerna. På bilden syns kanske inte så mycket men där under finns kanongoda kycklingdelar
Börja med att skölja lergrytani vatten. Nu har jag testat laga mat iminnyinköpta lergryta. Ta den fuktigalergrytan och lägg i löken och morötterna på botten
Jag brukar läsa en del amerikanska bloggar, gör ni det. Det finns så många. Jag tycker det är så kul att man genom bloggar kan kolla in ett kök på andra sidan jordklotet, det är väldigtintressant
Lägg lergrytani kallt vatten i. basilika. minimajs. Skölj en hel färsk kyckling. Blanda olja med tre pressade vitlökar, pressad citron, rivetcitronskal, honung och lägg fem hela skalade vitlökari röran
Ta ut lergrytan och silaifrån skyn ner i en gryta. Tro det eller ej, men vi äter inte bara vildsvin och julgodis även om det kanske kan verka så ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.