Lägg i hönsbuljongtärningarna ochphiladelphiaosten. Rör om tillsosten smält. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Bryn kantarelleroch lök i smöret i en stekpanna tills all vätska från svampen kokat in. Tillsätt ägg, grädde, dijonsenap, timjan, salt, svartpeppar och lök
Vad skulle jag då hitta på tillden gravade laxen, som redan låg där och väntade på tallriken. Gravlaxsåsensom jag trodde gömde sig någonstans i kylskåpet visade sig vara slut
En rätt sompassar utmärkt en lördagkväll med ett glas vin. Till servering. Klicka ev den starka kryddpastan wasabi på varje fisk eller servera den för sig bredvid
Tärna tomateroch gurka. sompassar fint till mustiga grytor och grillat. Hur som helst var det tillsammans med lax och valnötskräm en riktigt fräsch och hälsosam rätt att fira in valborg med, ihop med ett glas vitt vin
Det smakar ju så gott bara som det är så det är inte så mycket som behöver tillsättasoch jag brukar inte krydda för mycket för då tar kryddorna lätt över
Nu ska jag krypa ned i sängen med mannenochenliten Elsa som precis vaknade. Skriv annars i kommentarsfältet ifall det skulle gå åt skogen…eller ifall den blev riktigt bra=)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.