Men det måste vara den stora fina vitasparrisen. Nu är det säsong för den vitasparrisen. Lägg upp sparrismedlaxskivorochhollandaisesåsoch servera med ett glas torrt rieslingvin som i Tyskland
Mellan varven har det naturligtvis ocksåblivitmatlagningochavsmakning av några goda viner. I glaset serveras ett torrtvitt gärna lätt ekfatslagrat vitt vin från Graves i Bordeaux
Skillnaden på tillagningen när det gäller vitsparrismotgrönsparris är att manmåste skala den. ja, vad ska man säga, sååå himlagott ju, hittade svensk vitsparrisoch var förstås tvungen att köpa den
Härliga primörer i form av vitochgrönsparrisochfärskpotatistillsammansmedmjäll fjällröding och en lagom syrlig beurre blanc-sås, så gottsom det bara kan bli
Koka de vita tunna sparrisstrimlorna i vatten ochsmör ett par minuter, de gröna bara en minut. Skär sparrisarna i tunna strimlor på längden med hjälp av en vass potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.