11 tsk
vaniljpulverTvå vita kladdkakor: Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Ta kastrullen av värmen och rör i chokladen tills den smälter. Vispa i sockret, använd elvisp. Vispa i ett ägg i taget. Vispa i mjölet, blandat med vaniljpulver.
1 Häll
i smeten i en springform, gärna hjärtformad, 2 liter, klädd med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt kakan kallna i formen.
1 Frosting:
Vispa ihop cream cheese och florsocker i en bunke. Vispa i grädden, cirka 1⁄2 dl i taget.
1 Garnering:
Fördela och bred ut passionsfruktscurd på kakorna i ett tunt lager.
1 Spritsa
på frostingen och lägg ihop kakorna till en tårta. Lägg hallonen i mitten av tårtan och pudra över florsocker.
Vispa äggvitan till fasta toppar med elvisp. Bre ut din mums mums fyllning över kladdkakan. 13 äggvitor. 1Kladdkaka. 3 äggvitor 1,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver 0,5 tsk agar agar pulver 4 tsk ljummet vatten. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Låt kladdkakan svalna och stelna helt och hållet i kylskåpet, minst 4 h, innan du fyller och serverar den
Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.