Skär bort alla småben på fiskenoch skär den i mindre bitar. fiskbuljong. Strö över finrivet apelsinskal och garnera med persiljeblad eller hackad persilja vid serveringen
vit. Garnera tårtan med passionsfrukt och halverade kumquats. Vispa i smöret växelvis med sockret. Blanda apelsinskal, pressad apelsin och eventuell Cointreau
Vit chokladtryffel med apelsin och saffran, lyxigt julgodis. Tag från värmen och rör ner den vita chokladen, rör tills chokladen smält och allt är väl blandat
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. Salta fisken. salt och olivolja. Lägg i fisken. Vitfiskmed dragon, citron ochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
Blanda ihop soja, ingefära, sesamfrön ochvitlöksklyftor i en skål. Lägg fiskfiléerna i en ugnform. Jag åt min tillsammans med sötpotatis/rödbetsmos, paprika och rivna morötter
Vänd fiskfiléerna i vetemjöl blandat med an aning salt och peppar. Tag dem upp och avkyl dem i en skål med kallt vatten och några isbitar i, lyft dem upp och låt rinna av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.