Skär fisken i bitar, salta och peppra bitarna och lägg ner dem i såsen. Blanda i en låg vid kastrull lätt crème fraiche, hummerfond, ljus redning, mjölk och apelsinskal
Salta fisken. salt och olivolja. Lägg i fisken. Häll över citronsaft, dragon och vitlök. Vit fisk med dragon, citron och vitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra)
Den är helt ljuvlig i smaken och passar alldeles förträffligt i olika efterrätter och bakverk. Hoppas att ni alla har haft en fin midsommarhelg och att den varit fylld av allehanda trevligheter och god mat
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.