Ta ut och forma dem till kulor med hjälp av en tesked. Lyxig vittryffelmed citronDet här behöver du till ca 20 tryfflar. 200 gram vit choklad. 200 gram vit choklad
Riv vitlök fint ner i fräset. Lisa Förare Winbladhs fantastiska bönsoppa bjuder på värme med chilistyrka, härlig mustighet, superfin konsistens på de svarta bönorna och dramatisk färg
Tillsätt äggvitan och ägget ett i taget och rör ordentligt ner dem i smeten. För att göra mönstret droppar man lite av svartvinbärsåsen som prickar i en spiral och drar sedan med en tandpetare igenom alla prickar utan att lyfta upp den
Mörk chokladbotten medvit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Riv den vita chokladen i en bunke, värm grädden och limecezt i en kastrull så den nästan kokar
Smaka av med salt och lite svartpeppar från kvarn. Salt- & svartpeppar från kvarn. Sila bort skalen från såsen till en ny kastrull, tillsätt grädden och reducera ner till ca hälften, montera ner smöret, tryffelolja och smaka av med salt- och vitpeppar
När löken karamelliserats häll tillbaks svampen och pressa i en vitlöksklyfta. Riv över rikligt med parmesan, rostade pinjenötter och hyvla tunt över svarttryffel
Men den här gången hade jag i vit choklad, pistagenötter och torkade svarta vinbär. Lägg hälften av smöret i en kastrull och smält det på medelhög värme
Jag har gjort om det lite och bytt ut mandeln mot vit choklad och svarta vinbär. Det blir en underbara blandning av sötma och syrlighet och är godast med lite smör på tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.