Succe givetvis. Man kan ju givetvis välja att göra en egen barbequesås om man vill försöka unvika onödigt socker, det kommer jag nog göra nästa gång, men den här gången fick det bli en köpevariant på flaska, närmare bestämt den här
Lax Walewska på Gourmetmorsans vis. Klicka i smeten i spadet under vispning samt späd med grädden. Koka ganska kraftigt under vispning till en ganska tjock sås
Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. Vispad grädde. Värm vispgrädden i en kastrull tills första "kokbubblan" kommer upp, ställ av kastrullen ifrån plattan och lägg i kaffechokladen och låt den smälta
Tillsätt resten av mjölken och vispa tills eventuella klumpar har försvunnit. Det överraskar väl inte direkt någon om jag säger att jag inte är särskilt sportig av mig
Vispa grädden och bred på botten, spara lite till att ha ovanpå. Garnera med resten av den vispade grädden, jordgubbar och bitar av blockchokladen (jag smälte den och gjorde bitar på ett bakplåtspapper)
Glutenfri Palt på mormors vis,. När jag var liten och var uppe i Grundfors (Lappland) och hälsade på mormor och morfar bjöd alltid mormor på världens största- och godaste paltar till lunch
Tryck ev ner russin och pensla med uppvispat ägg. 5 dl mjölk (3%) (eller mjölkfria varianter som exempelvis havredryck). 5 dl mjölk (3%) (eller mjölkfria varianter som exempelvis havredryck)
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.