Salta och peppra fisken. Vik filéerna på längden och lägg dem i en smord ugnsfast form. Blanda mandelspån, ströbröd, matfett och limeskal, och fördela på fisken
Mandeltorsk, det har jag inte ätit på många år. Mandeltorsk 4 port400 g torskrygg el vanlig torskfilè/torskblock50 g smör1 dl mandelmjölmandelspånsalt o pepparSätt ugnen på 175 g och smörj en ugnsform, lägg i torsken. Mandeltorsk 4 port
Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i en smord ugnsform. Salta, peppra och droppa över citronsaft. Blanda matfett, ströbröd och mandelspån, och bred över fisken
Mandeltorsk med PotatismosKoka potatis. Godkväll,jaha då var det tisdag o dags att äta igen. Idag blir det givetvis fisk eftersom det är tisdag, så var det ialf alltid i skolan förr om åren
Bland annat chicken nuggets och mandeltorsk som jag hittat hos Ryska dockor och Fröken Nilssons kök. Till dagens middag gjorde jag detta goda tillbehör
Igår låg jag och funderade över dagens middag… Och kom fram till den gamla 80-tals klassikern mandeltorsk vi fick i skolan, kommer ni ihåg den. Mandeltorsk med potatis- och broccolimos 3 port. ] 80-tals klassikern mandeltorsk vi fick i skolan, kommer ni ihåg den
Mandeltorsk & broccolimos. . Här har jag länkat mina receptfavoriter för att de lättare ska hittas. När jag började min blogg åt jag mycket LCHF-kost och de recepten innehåller en hel del mejeri
1. Salta och peppra fisken. Vik filéerna på längden och lägg dem i en smord ugnsfast form. 2. Blanda mandelspån, ströbröd, matfett och limeskal, och fördela på fisken
FRASIG MANDELTORSK MED ÖRTSÅS. Torsk i portionsbit är perfekt när man lagar till sig själv. Resten av bitarna kan ligga i frysen till nästa gång du blir sugen på fisk
Mandeltorsk. Sommar och sol har dålig inverkan på vanor och rutiner, så även veckans matbloggar. Men nu är vi tillbaka – här med en rapport från det bästa som skrevs i förra vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.