Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Boken ger ingen bantingsmetod som lovar en ”quick-fix” utan kosten passar för alla som vill hitta fysisk balans och hälsa med hjälp av kosten och övervikt är ofta bara ett av många andra tecken på obalans
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Fördela cremen i kalla glas, toppa med löjrom, rödlök, dill och citron. Här kommer lite inspiration till vad man kan bjuda på när gästerna kommer på nyårsafton
Timjandoftande tomatpaj. Idag bjuder jag påförslagpå vad man kan bjuda påtill studentmottagningen. Fördela fyllningen påpå ena halvan av degen,spara en smal remsa längs ytterkanten
Pensla med olja och lägg på grillen, den skurna sidan först. Tillsätt fetaost och blanda försiktigt. Vi har ju en hel sommar framför oss med många varma sommarkvällar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.