Vispa ihop allt till täcklagret. Tidigare har jag använt vitt bröd till varannat lager men den här gången körde jag endast på fullkornsbröd och det blev supergott
Jag gör den ofta, speciellt nu under de här årstiderna, det är liksom en speciell vår och sommarfeeling över smakerna och så är den ett perfekt tillbehörtill allt grillat som det kommer att brassas på en hel del framöver
Gräddnougatmousse & glasscreme + skivade färska jordgubbar. Igår tog min bror + styvbror studenten och mamma frågade för länge sen om jag orkade göra en tårta tills då med tanke på att hon vet att vi har så mycket för oss i och med flytten och alla andra beställningar osv
Har dock mest ätit fläsk- & nötkött, så lamm finns det kvar att utforska. Inte alltid vinerna från olika vintips finns hemma, och då blir man helt enkelt tvungen att beställa
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.