En smarrig halloncupcake med inslag av kokos ochvanilj. Kan även meddela att sista fotograferingen till boken gjordes i helgen så nu är det dags att börja redigera bilder och sätta ihop boken
) En kombination av vanilj, smält vit choklad, chiapudding och kokosgrädde på en botten av cashewnötter, blåbär och acai toppat med en blåbär- och acaisylt
Grovhacka bären och häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Hacka hasselnötterna och häll alla torra ingredienser i en skål
Så jag börjar med dessa glutenfria lussebullar som jag fyllde medvaniljoch pistagenötter. Nu när jag testat en del recept ville jag så gärna dela med mig till er så jag kontaktade Jessica och Maria och de sa att jag fick dela med mig av vissa recept medan andra hålls exklusiva för de som köper böckerna
Som jag ÄLSKAR mitt rawmio (sesamsmör med smak av vanilj). Tänkt och gjort. Inte på långa vägar så gott som det jag köper, men helt okej och fantastiskt gott ändå
Smörj en ugnsfast form/mugg med kokosolja och häll i smeten. En mättande, saftig och god frukostkaka där den lena vaniljsmaken ackompanjerades av söta bär och den ständiga favoriten, kokos
Gör en grop i varje bulle och fyll medvaniljkräm. Pensla bullarna med äggvita och doppa dom i kokos. Arbeta degen kraftigt med en slev eller i en assistent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.