Solo fortfarande eftersom mannen spenderar helgen iDublin. Passade på att svänga ihop en fiskrätt med sås innehållandekaviar eftersom det integillas av maken, man får passa på
Kexen på dagens ostbricka är köpta på Marks & Spencer iDublin resp. Guckamojs låter kanske inte så väldans gott men jag vet inte vad jag ska kalla den… Den lilla ost-bomben
Sen ett litetbonustips – innan jul var maken iDublin. Colcannon är den irländskavarianten på potatismos med grönkål som viibland har som tillbehörtillsöndagsmiddagen
Pain Paysanne och vintageshoppingiSlöinge. Idag är det internationellakvinnodagen, och det liksom kryper litei hela mig, för jag blir besvärad av att den ens ska behöva finnas
Den här terminen har jag tagit paus från plugget och ska börja jobba heltidi början av februari. Ska bli kul att lära sig nya saker, träffa nya människor och bli pepp till att börja plugg på hösten
I fredags morse åkte jag över tillDublin. Det var min första men troligenintesista resa dit. När vi kom fram tog viairportcoach från flygplatsen och den stannade precis utanför vårt hotell
Har varit på semester med bästa kompisenUlrikatillDublini en knapp vecka. Det var vårt fjärde besök till denna trevliga stad och vi har redan börjat prata om nästa resa…
Första månaden från instagram. soleilsillyfaced. Godmorgon där på andra sidan havet. Klockan är lite mer än jag önskat men kaffet är snart uppdrucket och dagens arbete rullar i hörlurarna
Nu får jag spara såna här bilderiminnet och längta till nästa sommar. Jag jobbade mitt första arbetspass ikväll, och det känns som om jag intevarit borta alls, haha
Jag blev förvånad över hur mycket god mat det fanns iDublin. De senaste åren har nya restauranger poppat upp som svampar i staden och jag provade en hel del under mina dagar där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.