Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Meddela mig om vidare kommentarer viae-post. E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Just nu när jag sitter här och skriver så ligger dottern i sängen och babblar, om just resan och att hon inte kan sova
· Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp. Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten
Med en frasig maräng, len och syrlig citronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt in i tårthimlen, promise
Vi har nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Servera gärna med gräddfil eller crème fraiche, tortilliachips, grönsaker och guacuamole (recept på en sanslöst god guacamole hittar ni här
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro. Perfekt för varm kyckling, Hot Chili, Hot Grillning, till såser eller något annat
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nutillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.