Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Under konferensen fick vi möjlighet att prova några viner fråndetta distrikt, tyvärr fanns inte så många representerade och de drunknade en aning bland rödvinerna
Det är ett av många måsten när man är på plats. Vi åt med glupande och god aptit från flera matbord som serverar paketen på kvällarna vid Forodhani Park
För att vara med och tävla vill jag att du i en kommentar till detta blogginlägg skriver vilken smak av dropparna du önskar prova och vad du ser fram emot att använda dem till/i
en tävling där du som läsare nu har chans att vinnaett exemplar av dessa fina böcker (se recension nedan), ”Adrians skafferi-familjens kokbok” eller ”Adrians skafferi-familjens bakbok”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.