Ingredienser Portioner. 7 dl 5 dl färska blåbär 2 msk mortald hel kardemumma 70 cl okryddat brännvin färska blåbär till garnering Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Dekorera gärna flaska och sätt på fin etikett och döp den. I år har vi gjort egen snaps till jul, men den kan ju göras året om, kanske att man byter etikett till midsommar
Snaps med Johannesört får en fin djupröd färg. 1 dl tätt packade blommor av Johannesört, färska. 170 cl Brännvin Special eller vodkaLägg 1 dl blommor i en glasburk eller flaska och täck med Brännvin Special
Glutenfri, ekologisk vegopizza. Allt är ekologiskt, bortsett från kronärtskocka. I mina yngre dagar var pizza ofta på middagsmenyn men nu för tiden köper jag kanske pizza 1 gång om året, och då oftast på nyårsdagen
Barilla Fusilli Eko. Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
På midsommar, kräftskivan och på julen går det åt mest snaps här hemma men det är mysigt att en varm sommarkväll sitta ute i trädgården och äta grillat och snapsa med goda vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.