Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Glutenfri, ekologisk vegopizza. Allt är ekologiskt, bortsett från kronärtskocka. I mina yngre dagar var pizza ofta på middagsmenyn men nu för tiden köper jag kanske pizza 1 gång om året, och då oftast på nyårsdagen
Barilla Fusilli Eko. Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Av en händelse ser jag att Ekonära butiken är öppen. Under konversationen med en av ägarna föll blicken på ett litet svampdekorerat lock, och ta mig tusan var det inte syltade kantareller
Kladdig och god chokladkaka gjord på Browniemix från EWALIE. Den kalasade vi på efter middagen igår. ). Blanda Browniemixen med smält Smör* eller Kokosolja*, Ägg* och Mjölk* (Jag tog Rismjölk*)
Detta pålägg kan jag starkt rekommendera som dig som vill ersätta det reguljära smörgåsmargarinet eller helt enkelt bara vill ha ett gott pålägg och naturligt pålägg
5 dl grädde1 dl eko mjölk150 G vitchoklad 2 gelantinbladLägg gelantinet i blöt Koka upp grädde och mjölkHäll den varma mjölken/grädden över chokladenRör tills det smält och rör ner gelantinetHäll upp i önskad formLime och mynta pannacotta. 4 dl grädde1 dl eko mjölkSaft och cest ifrån en lime 0,5 dl strösocker1 knippe mynta 2 gelantinblad Lägg gelantinet i blötKoka upp övriga ingredienserRör ner gelantinetSila och häll upp i önskad form. 1 dl eko. 1 dl eko
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.