Tärna potatis och korv i ungefär lika stora bitar och koka potatisen halvmjuk i egen kastrull. Häll matlagningsgrädden i grytan med korven och smält ner buljongtärningen och tillsätt senap och resterande kryddor
Vinerna och maten till vårens buffé. Gravlax- och äppelröra på salladsbädd. Lättlagat och gott där allt kan vara förberett och bara läggas upp inför servering
Värm en större kastrull med lite olja i botten, fräs gula löken så den får lite färg och blir mjuk. Lägg i purén och vitlöken och fräs lite till, slä sedan på krossade tomaterna, vatten, vin och basilikan
Tärna potatis och korv i ungefär lika stora bitar och koka potatisen halvmjuk i egen kastrull. Häll matlagningsgrädden i grytan med korven och smält ner buljongtärningen och tillsätt senap och resterande kryddor
Väldigt enkelt och sjukt gott. ”Vin chaud” betyder varmt vin på franska och är deras variant på glögg, därför innehåller grytan kanel, nejlika och apelsin
Honungs- och chilirostade morötter med ricottaost. Citronsaft och zest från en citron. Mixa två nävar bladspenat med en vitlöksklyfta och lite citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.