Det här är en härlig sommarsoppa, som passar att servera en riktigt varm och soldränkt sommardag. Det verkar vara med koriander ungefär som med havtorn - antingen älskar eller avskyr man dem
Blanda ihopvin, fond och grädde. grytbitar. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Salta och peppra köttet och bryn det sedan runtom på hög värme i smör eller olja
Blanda ihopvin, fond och grädde. delade i hälften. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Salta och peppra köttet och bryn det sedan runtom på hög värme i smör eller olja
Det är så lätt och sköter sig självt. Sen kan man ju variera dem ioändlighet. Igår var det potatis, morötter, zuchhinioch på slutet la jag på tärnad halloumiost
En väldigt god pasta som känns litelyxigareoch passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
½ l vittvin. Snittade dom på mittenoch sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsaltoch nymalen svartpeppar
Skala och hacka lök ochvitlök. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Ansa och tärna fänkålen. Stek skaldjursmix, lök, vitlökoch fänkål iolivoljani en stekpanna på hög värme tills skaldjuren börjar få färg och löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.