Jag lagar en viltskavsgryta från senaste numret av Buffé. Tillsätt 1 strimlad gul lök och låt den fräsa med på slutet. Smaksätt med 1/2 dl frysta lingon, 1/2 dl messmör och 1 tsk torkad timjan. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. #matprat #hilla #mat #viltskavsgryta 4 personer. 1/2 dl messmör och
Det ser kanske inte så smakligt ut på bilden men jag blev jättenöjd med min gryta, så gott det var. Tror att hemligheten var att jag hade i messmör som gav det lite sötma
Späd med grädde och tillsätt resterande ingredienser och låt koka ihop. Servera med pasta. Denna viltskavspasta svängde vi ihop i helgen och den blev verkligen super
Ikväll blev det trolleri med viltskav. Idag blev det med lite ditten o datten som fanns i kylen. Hacka köttet lite med en slev när du steker så det blir mindre bitar
Bryt chokladen i mindre bitar och smält i micro eller över vattenbad tillsammans medmessmöret. Tryck ut smeten i ett jämnt lager i en form, ca 12*20 cm , klädd invändigt med smörgåspapper. 1 ask messmör á 275 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.