Viltmarinad med porter Blanda alla ingredienserna. Lägg i köttet. 33 cl porter. ½ dl ättika. 12%. 1 finhackad rödlök. 1 strimlad morot. 1 strimlad purjolök Matklubben.nu
Helstekt vildsvinsfilé med äpple- och plommonsås Sätt ugnen på 175 grader. Dela 4 tomater i halvor. Toppa med smör, hackad rosmarin och salt. Sätt in tomathalvorna i ugnen Matklubben.nu
Björnstek eller annat viltkött Ansa och skär grönsakerna. Blanda alla ingridienserna till marinaden i en bunke. Putsa köttet och låt den ligga i marinad, gärna i dubbla plastpåsar, i ca Matklubben.nu
Min bästa marinad till vilt Recept. brittny spiis. mån, 2013-08-26 18. 45. 10min. (0). Blanda sojan och oljan i plastpåsen. Slitsa chilin o kärna ur middagshjalpen.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.