Viltfärsjärpar med aprikoser och kantareller
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • viltfärs
  • fläskfärs
  • 1 dl
  • mjölk
  • 1 st
  • ägg
  • 1 st
  • gul lök
  • ½ dl
  • ströbröd
  • torkade aprikoser
  • 1 dl
  • persilja
  • 2 dl
  • vispgrädde
  • smör till att smörja form
  • salt och nymalen vitpeppar
  • smör
  • färska kantareller
  • 1 msk
  • smör
  • 1 msk
  • mjöl
  • 4 dl
  • gräddmjölk (3dl mjölk samt 1dl grädde)
  • 1 dl
  • viltfond (ej koncentrat)
  • Kvibille gräddädel
  • salt och nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.