Viltfärsbullar med kantarellpytt
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Viltfärsbullar
  • 500 g viltfärs
  • 1 ägg
  • 1½ msk koncentrerad kalv - eller viltfond
  • 1 krm svartpeppar
  • 1½ dl vispgrädde
  • 2 msk strimlad persilja
  • Smör till stekning
  •  
  • Pytt
  • 8-10 dl rensade kantareller
  • 2 msk smör
  • 2-3 morötter
  • 800 g potatis
  • 1 gul lök
  • 1 liten purjolök
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • 2-3 msk hackad persilja
  •  
  • Tillbehör
  • Riven pepparrot
  • 4 äggulor
  • Rönnbärsgelé eller rårörda lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.