Köttbullar på vilt vis.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Viltfärsbullar
  • 500 g viltfärs, vi använde hjortkött till våra
  • 1 dl ströbröd
  • ½ dl vatten
  • 1½ dl grädde
  • 2 msk lökpulver
  • 2 tsk timjan
  • 2 tsk rosmarin
  • ½ msk salt
  • 1 ägg 2 msk smulad, torkad svamp
  • 1 gnutta gin
  • Mortla kryddorna tillsammans med svampen.
  • Rör ut ströbrödet i grädden och vattnet, låt det stå och svälla en stund.
  • Blanda samman alla ingredienserna i en skål, se till så att det blir hoprört ordentligt.
  • Rulla smeten till köttbullar av valfri storlek (vi kommer aldrig överens!) och stek dom i rikligt med smör.
  • Servera med valfria tillbehör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.