Servera viltfärsbiffarna tillsammans med rostad potatis, parmesankräm och haricots verts. Skölj och finhacka basilika och blanda med den rostade potatisen strax innan servering
Det ligger viltfärsbiffar på tallriken och dom har sällskap av en morotslåda, eller gratäng, en grönpepparsås och en inlagd sallad som sätter en liten extra piff på det hela
Receptet är glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt, sojafritt, sockerfritt och laktosfritt. Anti candida recept för dig som vill ge kroppen en chans att återställa sig själv genom att äta hälsosammare
Chips på rotfrukter är superenkelt att göra själv, pröva även med palsternacka och morötter. Så här års finns det ofta viltkött i butiken, biff på viltfärs är kanongott och dessutom ett magert alternativ
I somras så gick vi ihop med Wicklunds och köpte en del av en ko från Gröna Hagars kött. felet många gör med olika färsrätter är att försen är för torr, gör en lösare förs för saftigare resultat
Servera viltfärsbiffarnamed såsen, gärna tillsammans med hasselbackspotatis och haricots verts. Tillsätt färsen, blanda väl och krydda med salt och peppar
Lördag bjöd på rostbiffsrullader med klyftpotatis och idag blev det viltfärsbiffarmed kokt potatis. )SaltPeppar • Salta och peppra köttet och bred sedan på rejält med färskost och rulla ihop
Vintips Prova gärna en Syrah/Shiraz till de goda viltfärsbiffarna. Servera med potatis- och jordärtskockspur é samt kantarellsås och t ex ärtor eller haricots verts
Servera mandelpanerade viltfärsbiffarmed ragu och mandelpotatispuré. Viltfärsbiffar. Lägg i en bunke och blanda med viltfärsen,äggula,pressad vitlök,timjan,salt och peppar
Som den matnörd jag är så känns det nu som jag varit till paradiset och vänt. Jag har precis ringt till Olle (dotterns pojkvän) och tackat för ripbrösten och ni ska veta att de smakade ljuvligt
Smaka av med salt och peppar. Festligt god mat med smaker från skogen. salt och peppar. Trattkantarellsås. Smaka av med soja, oxfond och gelé så att såsen får den rätta goda smaken
Smaka av med salt och peppar och lite soja för färgens skull. Testa gärna denna härliga rätt med mör hjortfilé, ugnsrostade rotsaker samt en krämig kantarellsås som man bara vill ha mer av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.